Ωστόσο, ο Γερμανός ήταν αρκετά τυχερός που μπήκε στον τελικό τομέα λόγω της αποχώρησης του Le Clos και του αποκλεισμού του Rogan.

Ωστόσο, ο Γερμανός ήταν αρκετά τυχερός που μπήκε στον τελικό τομέα λόγω της αποχώρησης του Le Clos και του αποκλεισμού του Rogan.

Ωστόσο, ο Γερμανός ήταν αρκετά τυχερός που μπήκε στον τελικό τομέα λόγω της αποχώρησης του Le Clos και του αποκλεισμού του Rogan.

Θα χρειαστεί έως το φθινόπωρο ο Ρόγκαν να αφομοιώσει την έκπτωσή του. Δεν θέλει να πάρει μια σταθερή απόφαση για το μέλλον του εκ των προτέρων. Την επόμενη εβδομάδα το αστέρι του OSV θα ξεκινήσει στα κρατικά πρωταθλήματα στο Ίνσμπρουκ την Παρασκευή ή το Σάββατο. Μετά από αυτό, ο Rogan θα ήθελε να επιστρέψει στο Λονδίνο για την τελική τελετή των Αγώνων. Οι Βιεννέζοι δεν έχουν κλείσει ακόμη πτήση μετ ‘επιστροφής. “Θέλω να είμαι εδώ όταν υπάρχει το πρώτο μετάλλιο (για την Αυστρία).”

Συνάντηση με τον Hermann Maier Γύρω από την τελετή λήξης θα χαρούμε να γνωρίσουμε τον Hermann Maier, ο οποίος έρχεται στο Λονδίνο την επόμενη Πέμπτη. Θα ήταν μια ευκαιρία που ο Ρόγκαν μπορεί να εξηγήσει τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του που έγιναν στο πρόγραμμα Breakfast3 «Πρωινό μαζί μου» στον «Ερμηνευτή». Ο διευθυντής του Rogan, Ronald Leitgeb, τον πρότεινε αρχικά να μην δώσει τη συνέντευξη. Ο Ρόγκαν το επέλεξε. Leitgeb: “Είναι 30 ετών και αποφασίζει. Είμαι υπάλληλός του, όχι αφεντικό του.”

Ο Leitgeb έσπασε επίσης μια λόγχη για τον αθλητή Markus Rogan, δύο φορές Ολυμπιακό ασημένιο μετάλλιο από την Αθήνα 2004, πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής και κάτοχος παγκόσμιου ρεκόρ καθώς και Ευρωπαίος κάτοχος ρεκόρ: “Υπάρχουν λίγοι αθλητές που έχουν επιτύχει τόσα πολλά στο άθλημά τους. δείχνει μπροστά από τα επιτεύγματά του. Θα πρέπει να σεβαστείτε έναν από τους μεγαλύτερους αυστριακούς αθλητές του καλοκαιριού. Είναι η πεποίθησή μου – αξίζει τον τελικό. ”

Τα σημαντικότερα σημεία του Rogan Το παγκόσμιο ρεκόρ σύντομων μαθημάτων στο EM 2005 στην Τεργέστη και ο χρυσός παγκόσμιου πρωταθλήματος μικρών μαθημάτων τον Απρίλιο του 2008 στο Μάντσεστερ ονομάστηκαν από τον Rogan ως τα απόλυτα κυριότερα σημεία της καριέρας του. «Και ήμουν στο βάθρο με τον Aaron Peirsol», πρόσθεσε ο Rogan. Τότε, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα, είχε παρακαλέσει να αποσυρθεί ο αποκλεισμός των Αμερικανών άνω των 200 μέτρων. Στη συνέχεια, ο Peirsol έλαβε επίσης χρυσό, ασήμι Rogan.

Σήμερα δεν θρηνεί την εθελοντική παραίτησή του από την αποδοχή του “κληρονομικού” χρυσού μεταλλίου, ακόμα κι αν δεν θα λειτουργεί πλέον με το χρυσό που στοχεύει. “Ακριβώς όπως με εξαφάνισα άδικα αυτή τη φορά, η Ολυμπιακή νίκη θα ήταν εξίσου άδικη εκείνη τη στιγμή”, εξήγησε ο “Αθλητής της Χρονιάς 2004” της Αυστρίας. Ο Πιρσόλ ήταν επίσης εκεί την Τετάρτη κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας. “Προσπάθησε να με βοηθήσει.”

Ο Schauer θέλει να πείσει τον πρόεδρο του OSV Rogan Paul Schauer να πείσει τον Rogan να συνεχίσει, δεν θέλει να πιστέψει ότι η καριέρα του θα τελειώσει ακόμα. “Θα το δουλέψω και θα του μιλήσω.reduslim φαρμακείο Ο Μάρκος έχει μεγάλα πλεονεκτήματα στην ιστορία της αυστριακής κολύμβησης. Αυτή η έκπτωση αφήνει μια πικρή επίγευση.” Ο Schauer του δίνει μεγάλη πίστη για το γεγονός ότι ο Rogan αγωνίζεται στα εθνικά πρωταθλήματα: “Είναι υπέροχο που το κάνει ως ευχαριστώ για την αυστριακή κολύμβηση.”

Ο Ρόγκαν βλέπει το μόνο καλό για το πιθανό τέλος της καριέρας του στο γεγονός ότι μπορεί να αντέξει περισσότερη ιδιωτικότητα στο μέλλον. “Το καλύτερο είναι ότι μπορώ να είμαι ιδιωτικός τώρα”, δήλωσε ο νικητής των 34 μεταλλίων. Ως εκ τούτου, στη συνέντευξη του ORF, δεν έδωσε πληροφορίες για το μέλλον με τον σύντροφό του, ακόμη και όταν ρωτήθηκε. Ο Ρόγκαν δεν γνωρίζει ακόμη τον μελλοντικό τόπο κατοικίας του: “Στις 31 Αυγούστου, η μίσθωσή μου στο Λος Άντζελες θα λήξει. Μέχρι τότε, πρέπει να λάβω απόφαση.”

Μια επισκόπηση της καριέρας του Markus Rogan στις 27 Ιουλίου 2001: Ο Markus Rogan εμφανίζεται στο αθλητικό ραντάρ της Αυστρίας. Ο Βιεννέζος που σπουδάζει στις ΗΠΑ κερδίζει εντυπωσιακά το πρώτο του διεθνές μετάλλιο στη Φουκουόκα με ασημένιο Παγκόσμιο Κύπελλο πάνω από 200 μέτρα πίσω στην ηλικία των 19.

28 Μαρτίου 2004: Ο Ρόγκαν κολυμπά το πρώτο του ευρωπαϊκό ρεκόρ. Στο πρωτάθλημα κολλεγίων των ΗΠΑ στο σύντομο γήπεδο στο East Meadow, χρειάστηκε 1: 51,37 λεπτά για την πλάτη των 200 μέτρων.

12 Μαΐου 2004: Ο Ρόγκαν κερδίζει το πρώτο του χρυσό. Ο νέος κορυφαίος κολυμβητής της Αυστρίας κερδίζει 200 ​​μ. Ατομικό μετάλλιο στο EM στη Μαδρίτη. Τρεις μέρες αργότερα αφήνει επίσης τον τίτλο πάνω από 200 μέτρα πίσω. Περίπου ένα μήνα αργότερα, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Στάνφορντ, έλαβε έναν νέο προπονητή με τη μορφή του Αυστριακού Robert Michlmayr.

16 Αυγούστου 2004:> Στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, ο Ρόγκαν έγινε τελικά ο νέος αυστριακός αθλητικός σταρ. Πάνω από 100 μέτρα πίσω κερδίζει ασήμι πίσω από τον Αμερικανό Aaron Peirsol.

19 Αυγούστου 2004: Για λίγα λεπτά, ο Ρόγκαν μπορεί να αισθανθεί σαν ολυμπιονίκης. Ο νικητής Aaron Peirsol αποκλείστηκε για μικρό χρονικό διάστημα λόγω σφάλματος στην ανατροπή των 200 μέτρων πίσω, αλλά το αποτέλεσμα αναθεωρήθηκε λίγο αργότερα. Ο Ρόγκαν, ο οποίος μίλησε κατά της τιμωρίας του φίλου του, λαμβάνει ασήμι.

20 Οκτωβρίου 2004: Ο Ρόγκαν ψηφίστηκε ως αθλητής της χρονιάς της Αυστρίας για πρώτη και μοναδική φορά στην καριέρα του.

9 Δεκεμβρίου 2004: Στο πρωτάθλημα εντός έδρας μικρής διάρκειας στη Βιέννη, ο Ρόγκαν στέφεται διπλά Ευρωπαίος πρωταθλητής μέσα σε μία ώρα. Μετά τα 200 μέτρα πίσω κερδίζει επίσης τα 200 μέτρα. Δύο ημέρες αργότερα ακολουθεί δύο φορές αργυρό.

30 Ιουλίου 2005: Στο Μόντρεαλ, ο Ρόγκαν κέρδισε το δεύτερο του από τα συνολικά τρία μετάλλια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στην ολυμπιακή πίστα μεγάλων αποστάσεων με ασημένια πλάτη πάνω από 200 μέτρα.

8 Δεκεμβρίου 2005: Ο Ρόγκαν κολυμπά για πρώτη φορά ένα παγκόσμιο ρεκόρ. Οι Βιεννέζοι κέρδισαν τα 200 μέτρα πίσω σε 1: 50,43 λεπτά στο European Short Course στην Τεργέστη.

5 Αυγούστου 2006: Ο Ρόγκαν υπέστη την πρώτη μεγάλη διεθνή ήττα του. Ως αμυντικός πρωταθλητής, τερμάτισε τέταρτος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη πάνω από 200 μέτρα πίσω. Πάνω από τη μισή απόσταση κέρδισε τουλάχιστον ασήμι τέσσερις ημέρες πριν.

30 Μαρτίου 2007: Σχεδόν τρεις μήνες μετά τη μετακίνηση της βάσης προπόνησης στη Ρώμη, ο Ρόγκαν κέρδισε χάλκινο πάνω από 200 μέτρα πίσω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκόσμιου Μακρύ Μαθήματος στη Ρώμη.

23 Μαρτίου 2008: Ο Ρόγκαν στέφθηκε ξανά διπλός ευρωπαϊκός πρωταθλητής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Αϊντχόβεν, αλλά δεν είναι πραγματικά ικανοποιημένος με την απόδοσή του. Είναι πολύ ευχαριστημένος για ένα ιστορικό χάλκινο μετάλλιο με το ρελέ Kraul.

13 Απριλίου 2008: Ο Ρόγκαν κέρδισε το μοναδικό του χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η Βιεννέζικη πλάτη. Στο παγκόσμιο ρεκόρ χρόνο 1: 47,84 λεπτών, νίκησε τον αγαπημένο των ΗΠΑ Ryan Lochte και έγινε ένας από τους φαβορί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

15 Αυγούστου 2008: Ο Ρόγκαν έχασε τους αγώνες του Πεκίνου. Στην ειδική του διαδρομή 200 μέτρα πίσω, δεν ξεπερνά την τέταρτη θέση. Αλλά χάρη στη συνεργασία του με την πρώην κυρία Αυστρία Christine Reiler, κυριαρχεί στις σελίδες της κοινωνίας.

1 Αυγούστου 2009: Το χαμηλό σημείο της καριέρας του. Μετά από ένα αποτυχημένο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρώμη, στο οποίο δεν έφτασε στον τελικό, ο Ρόγκαν χτυπιέται σε ντισκοτέκ στην Ουσία. Αφού διέκοψε την εκπαίδευσή του ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος για ιδιώτες πελάτες ένα μήνα αργότερα, ο Raiffeisen δεν επέκτεινε τη σύμβαση χορηγίας του με τον Rogan.

10 Δεκεμβρίου 2009: Ο Ρόγκαν, ο οποίος μετακόμισε στην Καλιφόρνια, επανεμφανίζεται. Στον τίτλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο ατομικό μενταγιόν των 200 μέτρων, κολυμπά στο σύντομο γήπεδο στην Κωνσταντινούπολη σε 1: 51,72 λεπτά, το μοναδικό του ευρωπαϊκό ρεκόρ που ισχύει ακόμα και σήμερα. Είναι το τελευταίο χρυσό μετάλλιο της καριέρας του, μετά το οποίο αποχώρησε εκπληκτικά από τα πρωταθλήματα.

14 Αυγούστου 2010: Ο Ρόγκαν αρνείται το χρυσό που αγωνίζεται στη Βουδαπέστη, κερδίζει το ασήμι δύο φορές.

28 Ιουλίου 2011: Ο Ρόγκαν, που εν τω μεταξύ επικεντρώθηκε στο ατομικό μεντ 200 μέτρων, δεν περνάει πέμπτος στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Σαγκάη. Η σειρά των μεταλλίων του, η οποία συνεχίζεται από το 2001 – τουλάχιστον ένα πολύτιμο μέταλλο ετησίως – έσωσε μόνο με ασήμι τον Δεκέμβριο στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μικρών μαθημάτων στο Szczecin.

23 Μαΐου 2012: Ο Ρόγκαν κέρδισε το 34ο και πιθανότατα τελευταίο του διεθνές μετάλλιο στο Ντέμπρετσεν με χάλκινο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο 200μ. Υπάρχουν 10 μετάλλια σε χρυσό, 18 σε ασήμι και 6 σε χάλκινο.

27 Ιουλίου 2012: Στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο, ο Ρόγκαν οδηγεί την αυστριακή ομάδα στο γήπεδο ως σημαιοφόρος – για τον κολυμβητή “η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου”.

1 Αυγούστου 2012: Η Ολυμπιακή καριέρα του Ρόγκαν τελειώνει με αποκλεισμό λόγω λάθους στροφής Με τον ένατο γρηγορότερο χρόνο στα ημιτελικά πάνω από 200 μ. Ατομικό μεντλίκι, ο 30χρονος θα είχε πέσει στον τελικό μόνο αν το Νοτιοαφρικανικό Τσαντ Λε Κλος είχε ακυρώσει.

Διαβάστε νέα για 1 μήνα τώρα δωρεάν! * * Η δοκιμή τελειώνει αυτόματα.

Περισσότερα για αυτό ▶

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Κερδίστε πραγματικά ασύρματα ακουστικά από την JBL τώρα! (E-media.at)

Νέα πρόσβαση (yachtrevue.at)

8 λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να είσαι ανύπαντρος (lustaufsleben.at)

Μπιφτέκι γαρίδας σολομού με μαγιονέζα wasabi και αγγούρι μελιού (gusto.at)

Στη νέα τάση: Shock-Down – πόσο καιρό μπορεί η οικονομία να αντέξει σε κλειδώματα; (Trend.at)

Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές που γελούν και νιώθουν καλά (tv-media.at)

E-Scooter στη Βιέννη: Σε σύγκριση με όλους τους παρόχους και τις τιμές 2020 (autorevue.at)

Σχόλια

κανω ΕΓΓΡΑΦΗ

Σύνδεση με Facebook

any01Fr., 03. Αυγ 2012 10:33

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

απάντηση

Ο ήρωάς μας ! Υποψιάζομαι ότι νίκησαν τα τελευταία λίγα εγκεφαλικά κύτταρα που είχε ο αγαπητός κύριος Rogan τότε στην ιταλική ντίσκο. Η εξαιρετική νοημοσύνη του (που λέει ότι έχει ως αντάλλαγμα τον κ. Maier) αρκεί ότι αποκλείστηκε μετά από κολύμπι για δεκάδες χρόνια λόγω λανθασμένης τεχνικής κολύμβησης. Μου τίθεται το ερώτημα, το οποίο ο Horst αποφάσισε ότι μπορεί να φέρει τη σημαία μας στην τελετή έναρξης. Στο τέλος μπορώ να πω μόνο: “Κύριε Ρόγκαν, μπερδεύετε την αλαζονεία και την ανικανότητα με τη διάνοια”

Παρ, 03 Αυγ 2012 3:31 π.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

απάντηση

Ρόγκαν Η αναχώρησή του είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε εμάς. Να αποκαλείς τον εαυτό σου το «καλύτερο» όλων των εποχών και μετά από αυτό! Να δυσφημίσει την εικόνα Hermann Maier μεταξύ των αθλητών και στη συνέχεια επίσης να κατηγορήσει την κα Stöckl για ψεύτικο – απίστευτο! Δεδομένου ότι δεν αισθάνεται πλέον άνετα στον πολιτισμό μας ούτως ή άλλως, του εύχομαι ό, τι καλύτερο για το μέλλον του και να θυμάμαι ακόμα με επιτυχία τις επιτυχίες του που χρηματοδοτεί η Αυστρία. Η μετανάστευσή του θα βλάψει την εφημερίδα “Österreich”, γιατί είναι σίγουρα το καλύτερο Η εφημερίδα θα πάρει λιγότερες πληροφορίες. Ο Rogan κατάφερε να φέρει ό, τι κατηγορούνται οι πολιτικοί, στον αθλητισμό! Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, η πίστη του δεν έχει καμία σχέση με την πίστη και αντιστοιχεί στην αθλητική του συμπεριφορά! Συμπέρασμα: Είναι απαράδεκτος!

Παρ, 3 Αυγούστου 2012 1:21 π.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

απάντηση

αν το σφάλμα μετατροπής από τον Χριστό στον Εβραίο – δεν θα είναι επίσης σφάλμα στροφής, θα γίνει εμφανές αργότερα! ειρήνη ή σαλώμ

Σελίδα 1 από 1 ”

Η αμφιλεγόμενη εφαρμογή αξιολόγησης δασκάλων “Lernsieg” είναι ξανά στο διαδίκτυο αμετάβλητη από σήμερα. Τις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξουν επεκτάσεις, λόγω των νέων επενδυτών “ορισμένα πράγματα μπορούν να ξαναχτιστούν”, λέει ο ιδρυτής Μπέντζαμιν Χάτριγκαν. Οι λειτουργίες σχολίων για καθηγητές και μαθητές είναι δυνατές.

Δημιουργήθηκε μια βάση δεδομένων με περίπου 90.000 εκπαιδευτικούς και τα αντίστοιχα σχολεία για την εφαρμογή. Εκεί, αφού εγγραφούν μέσω αριθμού κινητού τηλεφώνου, οι μαθητές μπορούν να βαθμολογήσουν τους εκπαιδευτικούς τους από το χαμηλότερο επίπεδο AHS ή το νέο γυμνάσιο (NMS) σε κατηγορίες όπως διδασκαλία, δικαιοσύνη ή ακρίβεια με ένα έως πέντε αστέρια και, εάν υπάρχουν λιγότερα από πέντε αστέρια, προσδιορίστε τις ελλείψεις σε συγκεκριμένες υποκατηγορίες . Για κάθε σχολείο υπάρχει τότε μια κατάταξη των «καλύτερων» εκπαιδευτικών και, εκτός από το αντίστοιχο προφίλ του σχολείου, μια κατάταξη των δέκα καλύτερων σχολείων σε κατηγορίες όπως μαθήματα ή νέα μέσα.

“Πηγαίνουμε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο όπως πριν από λίγες εβδομάδες”, τόνισε ο Hadrigan. Σε τελική ανάλυση, η αρχή προστασίας δεδομένων επιβεβαίωσε τη νομική συμμόρφωση αυτής της έκδοσης σε μια απόφαση.

»Δεν είμαστε μια φιλανθρωπική εφαρμογή. Φυσικά θέλουμε να βγάλουμε λεφτά «

Ο ιδρυτής κατέστησε επίσης σαφές: “Δεν είμαστε μια φιλανθρωπική εφαρμογή. Φυσικά θέλουμε να βγάλουμε λεφτά.” Ωστόσο, αποκλείεται η πώληση των αριθμών κινητού τηλεφώνου των μαθητών. Αυτά ζητούνται μόνο για να διασφαλιστεί ότι οι μαθητές βαθμολογούν μόνο ένα σχολείο ή τον δάσκαλό του. “Δεν θα πουλήσουμε ποτέ αριθμούς ή δεν θα κάνουμε τίποτα μαζί τους για σκοπούς μάρκετινγκ.”

Ποιες διαφημίσεις είναι εντάξει;

Ωστόσο, είναι δυνατό, για παράδειγμα, να βρείτε εκπαιδευτές μέσω της πλατφόρμας ή της παραδοσιακής διαφήμισης, λέει ο Hadrigan. Μια επιτροπή φοιτητών θα πρέπει να βοηθήσει να αποφασίσει ποιες διαφημιστικές τοποθετήσεις γίνονται αποδεκτές. Για αυτόν, η McDonalds είναι αδιανόητη, αλλά η διαφήμιση σχολικών αξεσουάρ από αλυσίδες λιανικής ή η ανακοίνωση μιας νέας ταινίας από μια αλυσίδα κινηματογράφου δεν είναι προβληματική.

Ο Hadrigan είδε τον κίνδυνο κατάχρησης της εφαρμογής για εσφαλμένες αξιολογήσεις ως μάλλον χαμηλός. “Υπάρχει περιθώριο για κάθε πλατφόρμα αξιολόγησης.” Εάν μεμονωμένοι μαθητές βαθμολογήσουν εκπαιδευτικούς που δεν έχουν καν, αυτό δεν θα παραποιήσει το συνολικό αποτέλεσμα. Σχεδόν κανένας δεν θα πάρει 20 smartphone μόνο για να κάνει έναν δάσκαλο να φαίνεται άσχημο.

Ο Hadrigan βλέπει το πλεονέκτημα της εφαρμογής του από τις τρέχουσες πιθανές εθελοντικές διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας στα σχολεία στη δημοσιότητα της εφαρμογής: Οι τρέχουσες επιλογές σχολίων δεν έχουν συνέπειες και θα μπορούσαν απλώς να εξαφανιστούν στο συρτάρι του σκηνοθέτη.

Ο ιδρυτής της εφαρμογής δεν ήθελε να σχολιάσει τις υποθέσεις μοντέλων που ανακοίνωσε η ένωση. Μόνο: “Δεν φοβόμαστε πολύ.”

Η Ένωση θέλει να συνεχίσει να πολεμά νόμιμα

Η ένωση των εκπαιδευτικών θέλει να αναλάβει νομική δράση κατά της εφαρμογής αξιολόγησης “νίκη μάθησης”. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εκπαιδευτικών του ARGE στο GÖD, Paul Kimberger, στο APA, έχει ήδη εγκριθεί μία από τις πολλές υποβαλλόμενες αγωγές. “Δεν πρόκειται για μια σύγκρουση που αφορά τον Paul Kimberger”, τόνισε ο κορυφαίος εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών. “Χιλιάδες συνάδελφοι έχουν στραφεί στο σωματείο δημόσιας υπηρεσίας για να διασφαλίσουν ότι προστατεύονται τα δικαιώματά τους.”

Ο Kimberger βλέπει ότι η εφαρμογή δεν παραβιάζει μόνο την προστασία δεδομένων και τα προσωπικά δικαιώματα, υποψιάζεται επίσης μια “τεράστια καμπάνια συλλογής αριθμών κινητού τηλεφώνου”. Η αντίσταση δεν έχει καμία σχέση με την άρνηση παροχής σχολίων. “Το ερώτημα είναι αν τα πάντα στη ζωή μπορούν να συμπιεστούν σε αστερίσκους και αρέσει – ειδικά όταν πρόκειται για διαπροσωπικές σχέσεις.”

Χώροι χωρίς κελί στο σχολείο

Γενικά, η Kimberger θέλει να περιορίσει τη χρήση κινητών τηλεφώνων στο σχολείο. “Πρέπει να υπάρχουν εντελώς περιοχές χωρίς κινητό τηλέφωνο στο σχολείο”, δήλωσε ο συνδικαλιστής στο org1 “Morgenjournal”. “Μόνο αν εξυπηρετεί το υλικό και τη μεταφορά γνώσεων έχει νόημα να χρησιμοποιείτε κινητά τηλέφωνα στην τάξη, διαφορετικά δεν έχετε καμία επιχείρηση εκεί.” Θα πρέπει να υπάρχουν σαφείς κανόνες για αυτό στους κανονισμούς του σχολείου που αποφασίζονται από γονείς, δασκάλους και (στο επίπεδο του ανώτερου σχολείου) μαθητές στις μεμονωμένες τοποθεσίες.

Η εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής σχολής Jennifer Uzodike εντοπίζει προβληματικούς τομείς στη «μάθηση της νίκης». Κάποιος χαιρετίζει το γεγονός ότι οι δημιουργοί της εφαρμογής συμφώνησαν να κάνουν αλλαγές, δήλωσε ο Uzodike σε μια εκπομπή. “Ωστόσο, είναι σημαντικό για εμάς οι μαθητές να έχουν επίσης την ευκαιρία να δώσουν βάσιμα σχόλια και αυτό με τη μορφή ανατροφοδότησης 360 μοιρών, η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το διδακτικό προσωπικό και τους μαθητές.”