Covor anti-alunecare din plută pentru a practica yoga, fitness și pilates.

Covor anti-alunecare din plută pentru a practica yoga, fitness și pilates.

Periculos pentru genunchi, da, dar mențineți-vă spatula drept și privirea drept înainte și coborâți-vă și ridicați-vă cu ritmul cu brațele întinse pentru a vă menține echilibrul.

2- Burpees

3 sets or 20 or repetiții și mediu minut de puză între series. În acest exercițiu this fundamental goal of rhythm și no shortening în niciun moment, mai mult tehnic perfect can, no sunt hurry. Și dacă le faci cu saltul, mult mai bine.

3- Plimable pe perete

3 seturi de 10 repetări și odihnă de 30 de secunde între seturi. Fii atent cu umerii când execută această mișcare!

4- Sarea spațială

3 serii de 30 de sărituri laterale, 15 de fiecare parte și odihnă-te o jumătate de minut.

5- Salt în lungime în picioare

3 seturi de 8 repetări și jumătate de minut de răgaz. Salt înainte cât poți cu picioarele împreună și aterizează într-o ghemuit.

6 – Scânduri lateral

Scânduri laterale, 3 seturi de jumătate de minut pe fiecare parte și o pauză de 15 secunde între seturi. Spate drept și miez firmly.

7- Scufundări de bancă

Fonduri pentru triceps on bench. 3 seturi de 12 repetări și pauză de un minut.

Continut Asemanator Antrenamentul lazy Benzema pe to corpul Circuitul perfect „Căpitan America” pentru tine Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Dacă ați decis să vă antrenați acasă, este timpul să vă echipați complet pentru a vă lucra mușchii așa cum este. Dacă aveți deja bilele pentru a vă face exerciții și ați termina cu benzile de rezistență de care aveți nevoie pentru a vă face mai dificil să vă repetați, acum să vă gândi la mare. Este timpul să aveți o bancă de greutate.

Băncile de greutate de acasă îți deschid o gamă întreagă de posibilități pentru a avea un profit corpul tău. După ce ați înrădăcinat tot acest timp cu greutatea corporală a fiecăruia care a început the catch spite și, cu ajutorul băncii, tehnică și rezistența dvs. Va prevala.

Ideal este să se facă cu o bancă de greutate reglabilă, să o așeze în poziție, dar să o adapteze la corp, precum și să se exercite, bineînțeles, la cărui fișier sunt de obicei mai ieftini. Aici trebuie să vă gândiți cât de mult doriți să cheltuiți și dacă merită cu adevărat. Chiar ai de gând să-l folosești la tot ce crezi că este util? Deci da, investește într-unul care se potrivește. Dacă mergi să folosești doar ocazional și cu unele exerciții poți evalua dacă o bancă cu greutate fixă ​​este suficient pentru ceea ce vei face.

Băncile de greutate pot fi adaptate pentru a se potrivi nevoilor voastre

Iată selecția noastră de bănci de greutate perfect pentru a include în sala de gimnastică de acasă.

Multifuncțional .ional

Amazon Bancă de antrenament CANMALCHI amazon.es 99,00 EURCumpărați

Perfect pentru performs exercise with manevre, presă de bancă, banc pentru exerciții de biceps, română chair. This réglable i are o capacitate de până la 136.1 kg https://harmoniqhealth.com/ro/erogan/. The backrest is poate rule in 7 poziții și este de ușor montaj.

Banc cu greutate fixă

Amazon Bancă cu greutate plană VÂNTURA amazon.esCumpărați

Este to ce trebuie pentru a face apăsări cu gantere, apăsări pe beeps, scufundări pe bancă triceps, antrenament muscular abdominal etc. Instalați cadrul de șerde și oferiți maximum pentru exercițiu, special pentru îmbunătățirea corioși.

Cu scripete

Amazon Banc de greutate reglabil CITESC amazon.es 109,99 €Cumpărați

Acest banc de păsări this proiectat with 7 poziții de răspuns pentru satisfies your nevoilor fitness tuturor. A classic banc plan și înclinat is can use ca, așa cum for exerciții de boli și manevre.

Banc de greutate reglabil

Amazon Bancă de culturism JX FITNESS amazon.esCumpărați

O bancă două în unul. Ce poți loc în mod clasic plan și or similar inclinable, astfel cum pot face exerciții cu manevre și bar. Bancul de greutate este plat la 90 de grade. You will offer or variată de exerciții the changearea u poor între 6 poziții de ajustabile backrest și 3 suporturi of Adjustable adjustability.

Pentru presă pe bancă

Amazon Banc de greutate pliabil HOMCOM amazon.es 159,99 €Cumpărați

Acest lucru este util pentru greutăți și antrenament cu bar și abdominal. You can train muscle, train forță și exerciții de rezistență de acord la nevoile tale și starea fizică. Acest banc de antrenament este pliabil și ușor de depozitat.

Acest conținut acest importat din {embed-name}. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web. Continut Asemanator Eddie Hall a făcut presă cu 2 prieteni! Bustamante și iubita lui: Superman! Presă de bancă: învățătură să vă așezați mâinile

Cumpărături bune din februarie

Accesorii

Nike

Pana la 50%

Electrostimulatori

Curtea engleză

Până la -35%

Boxeri

Cortefil

Până la -25%

Jambiere

Sub armură

40,00 € 25,97 €

CUMPĂRARE

Adidași

Reebok

Până la 20%

Pantaloni Puma

Decatlon

34,99 € 29,99 €

CUMPĂRARE

Sodermol gel ferm

Amazon

25,90 €

CUMPĂRARE

Starea de fitness a Coardei

Amazon

8,99 €

CUMPĂRARE

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

The also, C Tangana nu vrea să-și neglijeze forma în timpul închiderii pentru carantină și l-am văzut antrenând-se din greu pe rețelele sale Sociale. Artistul madrilen a fost prince în urmă cu câteva săptămâni în afara Spaniei de criză coronavirusului și a decis să se poată trăi experiența sa prin seria documentară Vuelve a casa (2020).

În cea de-a treia tranșă, văzută pe instagramul său cu câteva zile în urmă, a început video clipul oferind totul în antrenament, iar adevărat este că este destul de puternic. Chins sprijinind doar degetele, umbrele de box, abs, mai mult box, flotări și mai mult box.

Atunci da, odihnă, plajă, mâncare și mai mult plajă. Și este că rapperul a fost ultimele luni în Miami, Cuba, Mexico City, Republica Dominicană, Canada și Chile. Acum se află în Mexic și profită de timp pentru acest documentar cu o puternică atingere socială, deoarece reflectă și asupra inegalităților sociale din lume.

“Am citit pe internet un text al unui autor indian care spune: spălarea mâinilor este un privilegiu, trebuie să ai apă curentă. Măștile, mănușile, gelul sunt un privilegiu, sunt că ai bani să le cumperi. Confinement is A privilege, nă privilege , “poți permite să rămână în casă. The best form of avoid virusesului only accessibility personele persoanele accommodate.”, This is how this third part of his documentation starts.

Acest conținut acest import de pe Instagram. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Vizualizați această postare pe Instagram

O postare împărtășită din El Madrileño (@ c.tangana)

Așa că este timpul să nu simțim norocoși să putem ajunge la acasă, să continuăm antrenamental și să nu urmărim dieta în timp ce luptăm împotriva coșmarului coronavirusului. Întotdeauna puternic ca C Tangana!

Continut Asemanator McGregor, C. Tangana și „energia” care îi unește C. Tangana la lo Rocky Balboa in noul său video clip Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io Zara Home își propune să facă mișcare acasă cu „GYM Collection”, setul perfect de echipamente de gimnastică pentru a intra în formă. Gantere Louis Vuitton: luxul face și sport la 1,850 the euro !!

When it looks that 2020 is not going to surprise you longer, Zara Home arrive and gets it lansând or colecție cu tot materialul de gimnastică pe care îl poți folosi pentru a te antrena în casă. O serie de instrumente de îngrijire a fitnessului te invită să recupereze ideea de a muta acasă rutinele și îngrijirea exercițiilor fizice cu care ne confruntam în sala de sport, a acumulat situația COVID-19 în a fi înviat în știința de acțiune cent – cent de contagiune în aceste medii sa demonstrează că este minim.

‘GYM Collection’ is the dream of all those who love sport: include from the mai multe elemente de bază ca a couple of prosops or a bottle of gymnastică până la a 3 kg skin effect and a set of two 1 weights, 5 kg each . Each and each of these materials combina the utility that is required of them with a attent and elegantesthetics fedel to the DNA of Zara Home, ceea ce face că, dacă nu dispune de un spațiu specific dacă se poate garanta totul, se poate integra ușor In Voi decora fiecare dintre aceste instrumente de fitness in casa ta.

Colecția GYM by Zara Home

Greutate din frasin și piele neagră zarahome.comCumpărați

Greutate cu formă ergonomică din lemn de frasin și piele naturală în culoare neagră. Disponibilitate 2 kg, 4 kg și 6 kg.

Din 49,99 euro.

Minge cu efect de piele zarahome.comCumpărați

Minge cu efect de piele de 3 kg. Acest ball serve to tone up mușchii, correct posture și îmbunătățind echilibrul.

59,99 euro

Lemn Camber zarahome.comCumpărați

Coarda din piele naturală și mâner din lemn de stejar. Masura: 2,40m

25,99 euro

Saltea din piele naturala zarahome.comCumpărați

Covor din piele naturala. Piele naturală suprafață favorizează curățarea și întreținerea sa.

299 euro

Sticlă de gimnastică zarahome.comCumpărați

Gimnastică inox din sticlă pentru sticlă Etanșare ermetică cu șaibă pentru o portabilitate ușoară.

17,99 euro

Covor de plută cu geantă zarahome.comCumpărați

Covor anti-alunecare din plută pentru a practica yoga, fitness și pilates. Include o geantă neagră din bumbac cu o frânghie care servește drept mâner.

29,99 euro

Set de 2 greutăți zarahome.comCumpărați

Set de 2 greutăți de alamă de 1.5 kg fiecare.

99,99 euro

Greutate din piele de frasin și cămilă zarahome.comCumpărați

Greutate cu formă ergonomică din lemn de frasin și piele naturală în culoare neagră. Disponibilitate 2 kg, 4 kg și 6 kg.

Din 49,99 euro.

Pros to the gimnastică cu vafe zarahome.comCumpărați

Prosop de gimnastică în negru, cu un buzunar care se închide cu fermoar pentru a stoca toate accesorii pe care trebuie să le luați la antrenament.

17,99 euro

Turnul de greutate Nohrd zarahome.comCumpărați

Rotiți lemnul greutat la 100% frasin. Este compus din 2 greutăți de 1 kg, 2 greutăți de 2 kg, 2 greutăți de 4Kg și 2 greutăți de 6 kg.

499 euro

Bloc de plută cu geantă zarahome.comCumpărați

Bloc de plută care servește ca suport suplimentar pentru practicarea yoga, ajutând la o stabilitate mai mare și la creșterea flexibilității.

15,99 euro

Pro la gimnastică vafe zarahome.comCumpărați

Prosop de gimnastică în țară specială cu dublu de culoare neagră, pe o parte este confecționat din vafe, iar pe cealaltă este confecționat din pânză absorbantă.

25,99 euro

With the collection of Zara Home, we can set up a complete gymnasium in the living room of the house, the bedroom with the office, the urmează cultivând corpul fără a fi nevoie de sală de casă. Pentru a face mai ușor încă acest cometit, aici pentru trei exerciții pentru îngrijirea putem face cu colecția de materiale ‘GYM Collection’.

V-Crunches

Material necesar: Minge cu efect de piele

În poziție mouth sus, îți dă mingea medicinală de la capăt la capul tău controlând viteza în tot timpul. 3 serii în progression de 15-20-25 repetări.

Salturi ghemuit

Material necesar: frânghie Lemn

The crossing of the rope in this jump is similar to the previous one, giving în această ocazie, tindrás să realizez or sentadilă simplă când sarea la caba. Trucul? Treceți frânghia pe laturi în timp ce coborâți.

Greutăți

Material necesar: Set de 2 greutăți sau greutate din piele proaspătă

Situate în poziție erect, cu part superior to spălării sprijinite în parta. Luați două gantere și țineți-le cu brațele aproape de corp. Apoi, îndoiți coatele și ondulați-le cu ambele brațe, aducând greutăți la nivelul umerilor.

次の記事

Critical