Nu este evident că vor face acest lucru, deși angajatorii mai inteligenți pot afla prețurile generice de pe piață, pot vedea ce plătesc și pot afla diferența.

Nu este evident că vor face acest lucru, deși angajatorii mai inteligenți pot afla prețurile generice de pe piață, pot vedea ce plătesc și pot afla diferența.

Se pare că toți se pot referi la provocarea de a alege între o persoană și un ecran. Oamenii mi-au trimis tot felul de sugestii și idei. Câteva au trimis cuvinte de încurajare. Totuși, ceea ce m-a frapat cel mai mult la oamenii care m-au contactat a fost ceea ce nu au spus. Nici o persoană IT nu a susținut că computerul este mai important decât pacientul. Niciun furnizor de asistență medicală nu a declarat că dorește mai mult timp cu ecranul și mai puțin timp cu pacientul.

Și, în cele din urmă, cel mai important, niciun pacient nu mi-a scris și mi-a spus că își doresc ca medicul sau asistenta să petreacă mai mult timp tastând și mai puțin timp ascultând. Medicina este arta subtilului – privirea resentimentată din partea mamei nou-născutului care prezintă vânătăi suspecte, perla solitară de sudoare care străbate templul șoferului de camion în vârstă de cincizeci și trei de ani care se plânge de reflux, ușoară culoare pe față a adolescentei la întrebarea dacă are gânduri să se rănească. Aceste lucruri contează. Și aceleași lucruri sunt ratate atunci când ochii noștri sunt pe ecran în loc de pacient. Continuați să citiți … “” https://thehealthcareblog.com/blog/tag/whiteglove/200OK De DAVE CHASE Bob Fabbio este un veteran din industria tehnologiei, cel mai cunoscut pentru fondarea companiei de administrare a sistemelor Tivoli, care a devenit publică în 1995 și un an mai târziu a fost vândută către IBM pentru 743 milioane dolari. A făcut parte din alte ieșiri de succes, cum ar fi vânzarea Dazel Corp., care a fost achiziționată de HP în 1999. Cel mai recent proiect al său este WhiteGlove Health’s, care are acum 500.000 de membri în principal în statul natal Texas. Un veteran de software pentru întreprinderi nu este persoana evidentă care să conducă un furnizor de asistență medicală. Cu toate acestea, așa cum se subliniază în Disruptive în domeniul sănătății: furnizorii de servicii medicale repetă greșeli din industria ziarelor, deseori nu concurenții evidenți creează cea mai mare perturbare pe piață. Modelul vechi de plată pentru asistența medicală pentru îngrijirea primară este un nod Gordian proiectat de Rube Goldberg.

Luați în considerare modelul vechi față de modelul WhiteGlove din tabelele de mai jos. Continuați să citiți … “” https://thehealthcareblog.com/blog/tag/brendan-solaner/200OK De Brendan Saloner New York Times a prezentat recent o poveste de raportare cu privire la prevalența estimată a tulburării de deficit de atenție / hiperactivitate din 2011 Sondajul Național al Sănătății Copilului din 2012 (aceștia nu identifică sondajul după nume). Povestea va atrage mulți oameni pe ceea ce se întâmplă cu copiii – fiecare nou punct de date despre ADHD este demn de remarcat, deoarece permite jurnaliștilor să redeschidă cutia neagră privind tulburările de sănătate comportamentală ale copilăriei și să ridice alarmele perene cu privire la excesul de …potencialex capsule pret diagnosticul copiilor. Toate problemele ridicate în articol sunt valabile. Mulți copii cu deficiențe foarte ușoare primesc un diagnostic, iar companiile de droguri întreprinzătoare cresc cererea pentru produsul lor, sugerând că medicamentele ADHD sunt un remediu pentru deficiențele sociale generalizate. Dar – și acest lucru este critic – avem puține date sistematice la nivel de populație pentru a compara prevalența raportată a unui diagnostic cu datele care stau la baza simptomelor ADHD la copii. Continuați să citiți … “” https://thehealthcareblog.com/blog/2010/07/13/interview-blumenthal-talks-meaningful-use/200OK De Matthew Holt Absolut fierbinte de pe reportofon, iată interviul meu cu David Blumenthal, Obama Coordonatorul Național al Administrației pentru Sănătate IT. Eu și David discutăm despre comunicarea pacientului, de ce s-au redus procentele anumitor criterii și despre cum să obținem cele două Regina pe Oprah. Ei bine, el nu avea multe idei despre asta! … David Blumenthal despre utilizare semnificativă, 13 iulie 2010 https://thehealthcareblog.com/files/david-blumenthal-13-july-2010.mp3Podcast: Joacă într-o fereastră nouă | DescărcareRăspândiți dragostea Categorii: Matthew Holt Etichetat ca: HHS, HITECH “” https://thehealthcareblog.com/blog/tag/cds/200OK De DAVID WILLIAMS Un articol HealthLeaders de Gienna Shaw notează că unii medici sunt reticenți în utilizarea suportului decizional computerizat (CDS) pentru că se tem să piardă respectul pacienților și al colegilor. Există unele dovezi care să susțină această îngrijorare: într-un singur [studiu], chiar și studenții în domeniul informaticii, absolvenți și absolvenți, au preferat medicii care se bazează pe intuiție în loc de ajutoare pentru computer. „Pacienții obiecționează atunci când își pun o întrebare medicului și apoi ea sau el tastează imediat întrebarea în laptopul lor și apoi citește răspunsul. Oferă pacienților sentimentul că tocmai au plătit un copay de 25 USD pentru a avea pe cineva Google ceva pentru ei ”, spune [autorul studiului James] Wolf.

Shaw susține că acesta este un fenomen tranzitoriu în orice caz, deoarece în curând toată lumea va folosi CDS pe măsură ce plătitorii o cer și instrumentele sunt integrate în dosarele medicale electronice într-un mod invizibil pentru pacienți. Probabil că are dreptate, dar a stârnit câteva gânduri interesante. Continuați să citiți … De DAVIS LIU, MD O postare recentă pe Wall Street Journal Health Blog a menționat că un studiu a constatat că dosarele medicale electronice nu îmbunătățesc calitatea pacienților ambulatori. Autorii articolului Arhivelor Medicinii Interne, Electronic Health Records and Clinical Decision Support Systems, subliniază corect că ar trebui să fim sceptici și să ne „îndoim [argumentul] că utilizarea EHR este un„ glonț magic ”pentru îmbunătățirea calității asistenței medicale. , așa cum sugerează unii avocați. ” Acest lucru nu ar trebui să surprindă pe nimeni. Am fost atât de naivi să credem că simpla instalare a tehnologiei informației despre sănătate (HIT) în domeniul medical ar genera îmbunătățiri semnificative ale rezultatelor? Instalarea simplă a computerelor în sălile noastre de clasă îmbunătățește rezultatele testelor educaționale? Desigur că nu. Comentariul excelent după articol face câteva motive plauzibile pentru care sprijinul deciziei clinice (CDS) nu pare să îmbunătățească rezultatele la 20 de indicatori de calitate.

  În primul rând, nu este clar că CDS implementat în diferite cabinete medicale și camere de urgență a abordat de fapt indicatorii studiați. În al doilea rând, datele studiate sunt deja datate (din Studiul național de îngrijire medicală ambulatorie din 2005 până în 2007), mult timp în termeni tehnologici (iPhone a debutat pentru prima dată în 2007). Autorii articolului original subliniază, de asemenea, că există unele dovezi că utilizarea specifică instituției a CDS îmbunătățește de fapt calitatea. Întrebarea este dacă aceasta poate fi scalată la nivel național. Continuați să citiți … “” https://thehealthcareblog.com/blog/tag/backups/200OK De DAVE deBRONKART O mulțime de oameni sunt interesați de utilizarea aplicațiilor „cloud” și de stocare pentru datele personale de sănătate. Săptămâna aceasta vedem ceea ce cred că este unghia finală în sicriul „numai norului” pentru orice lucru important. Trebuie să aveți copii de rezervă offline: doi mari furnizori de cloud – Amazon și acum Google – au demonstrat că chiar și ei pot coborî, lăsând utilizatorii lor absolut neputincioși. Cloud computing (Wikipedia) este extrem de atractiv pentru dezvoltatorii de software și pentru companii. Așa cum se arată în această diagramă de pe Wikipedia, ideea este că vă faceți calculul folosind stocarea sau instrumentele care se află pe un computer undeva acolo „în cloud”. Nu știi sau nu îți pasă unde, pentru că cineva de acolo are grijă de lucruri. Pe măsură ce afacerea sau baza de date crește, „ei” se ocupă de ea. Și este real – funcționează. Dar când „ei” se înșurubează, ai putea fi înșelat. Luna trecută, Amazon Web Services a scăzut câteva zile.

PC Magazine a postat un rezumat bun și mulți dintre noi am aflat că companii cunoscute precum Hootsuite și Foursquare nu dețin de fapt computerele care livrează produsul lor: închiriază servicii de la Amazon Web Services (AWS). Deci, când AWS a scăzut, nu au putut face nimic pentru a-și ajuta clienții. Continuați să citiți … “” https://thehealthcareblog.com/blog/tag/debt/200OK De PETER UBEL, MD Undeva lângă locul în care locuiți, un cuplu vor descoperi săptămâna aceasta că sunt infertili și că, dacă vor copii proprii biologici, vor avea nevoie de fertilizare in vitro (sau FIV). Conform protocolului de tratament, femeia va trebui să ia medicamente puternice pentru a crește producția de ouă fertilizabile. Un ciclu lunar al acestui tratament va dura aproximativ 12.000 de dolari. Dar majoritatea cuplurilor necesită mai mult de un ciclu pentru a-și atinge obiectivul de a duce un copil la termen. Cu alte cuvinte, acest cuplu s-ar putea uita cu ușurință la o factură care depășește 30.000 sau 40.000 de dolari. Și am menționat că acești bani ar putea să iasă toți din buzunarele lor? Pentru că nu toate companiile de asigurări plătesc pentru fertilizarea in vitro.

Nu vă faceți griji. Medicul lor pentru infertilitate îi informează despre o companie cu care a lucrat, specializată în împrumuturi pentru infertilitate. El chiar oferă ca personalul de la birou să ajute cuplul să completeze documentele necesare. Datorită acestei asistențe, cuplul asigură împrumutul și, cu noroc, va fi în curând recompensat cu un copil sănătos. Continuați să citiți … “” https://thehealthcareblog.com/blog/2006/07/25/pbms-rebates-are-nearly-dead-can-the-pbms-keep-their-generic-margins/200OK Vanessa Furhman își continuă parcurg industria PBM din WSJ. Articolul se numește Managerii beneficiilor medicamentelor sunt de acord cu mai multă transparență în stabilirea prețurilor. Se pare că a fost intimidat de acest lucru de teama de a pierde unii clienți mari, atât Medco, cât și Caremark își vor dezvălui prețurile de prescripție medicală. Răspunzând la presiunea unora dintre cei mai mari clienți corporativi ai lor, doi mari manageri de beneficii în farmacii au fost de acord să ofere mai multe informații angajatorilor despre modul în care prețează și administrează achizițiile de droguri ale angajaților. Cele două PBM, Medco Health Solutions Inc. și Caremark Rx Inc., fiecare se ocupă de beneficiile medicamentelor pentru zeci de milioane de americani. Au fost de acord să participe cu opt PBM-uri mai mici la un model de cumpărare care le-ar impune să transmită clienților propriile costuri pentru achiziționarea de rețete de vânzare cu amănuntul și de comandă prin poștă. De asemenea, aceștia au acceptat să transmită reducerile de preț, rareori dezvăluite în trecut, pe care le primesc de la producătorii de medicamente.

De fapt, Medco își clarifica reducerile totale și a început să dea înapoi clienților săi o parte semnificativă din reducerile sale anul trecut, dar profiturile sale au crescut oricum, deoarece le-a compensat pe răspândirea genericelor de comandă prin poștă. Așadar, vor începe să dezvăluie ce plătesc pentru cei față de ceea ce percep? Neclar: Medco și Caremark au început amândoi procesul coaliției pentru a deveni certificat atunci când a fost lansat anul trecut, dar au renunțat pe parcurs. Potrivit unor oameni care lucrează cu coaliția, un mare punct de blocaj pentru ei a fost cererea de transparență totală și de stabilire a prețurilor costurilor de achiziție pentru genericele comandate prin poștă. PBM-urile se bucură de unele dintre cele mai abrupte majorări și profituri pe medicamente generice comandate prin poștă. Nu este evident că vor face acest lucru, deși angajatorii mai inteligenți pot afla prețurile generice de pe piață, pot vedea ce plătesc și pot afla diferența. Ceva pe care nu mulți s-au obosit să-l facă – la costul lor mare. Dar dacă reușesc să bată PBM-urile pe reduceri și pe spread-uri generice, rentabilitatea enormă a PBM-urilor (Da, este enormă – în jur de 50% marje nete dacă nu te uiți la costul medicamentelor care sunt în mare parte un trece prin) nu poate continua. Deci, Wall Street crede că sfârșitul este aproape? Judecând după modificarea prețului acțiunilor lor, nu exact. TERAPIA INFORMATIVĂ CLASIFICATĂ THCB (Ix) transformă asistența medicală.

Alăturați-vă în Park City UT pentru cea de-a cincea conferință anuală Ix, „„ Catalizatori pentru inovație ”„ 25-27 septembrie 2006. Pentru a vă înregistra sau pentru detalii despre agendă, accesați: http: //www.ixcenter.org/2006conference/index. cfm DISEASE MANAGEMENT BOSTON La o conferință de trei zile în Boston MA, programată între 31 iulie și 2 august, lideri din industrie din companii de îngrijire administrată, grupuri de angajatori care achiziționează servicii de asistență medicală, furnizori, administratori terți, medici, jucători de tehnologie medicală, asistenți medicali și practicieni în farmacie , experții în gestionarea bolilor se vor întâlni la cea de-a patra conferință anuală de gestionare a bolilor. Evenimentul este postat online la www.srinstitute.com/ch142. Aflați despre publicitate pe THCB Răspândiți dragostea Categorii: necategorizat Etichetat ca: PBM, necategorizat “” https://thehealthcareblog.com/blog/tag/baby-boomers/200OK De RICHARD REECE, MD 1 ianuarie 2011 -Da, da, e adevarat. Astăzi, 79 de milioane de baby boomers, născuți din 1946 până în 1964, încep să împlinească 65 de ani. Da, da, este adevărat. Boomerii încep să se califice pentru Medicare.

Da, da, este adevărat. Dacă matematica mea este corectă, asta înseamnă că aproximativ 12.015 boomeri în fiecare zi în următorii 18 ani vor intra în rândurile Medicare. Aceasta este cea mai mare știre din ziua de Anul Nou. A doua cea mai mare știre este boomul tehnologiei informației, declanșat de IPad, Kindle și social media. A treia cea mai mare știre, legată de primele două, este legea reformei sănătății și impactul acesteia asupra programelor noastre de drepturi nesustenabile. Să luăm aceste știri, una câte una. Boomers Boomers, fie prin Botox, chirurgie estetică, exerciții fizice, antioxidanți, renunțarea la tutun, sau stiluri de viață și tehnologii medicale de economisire a vieții, intenționează să-și mențină tinerețea și să nu cedeze nimic generațiilor care le precedă sau le urmează. Asta dacă lucrurile merg bine. În caz contrar, boom-urile îmbătrânite care se îmbolnăvesc pot întreba: „De ce eu? Ce naiba s-a întâmplat?” Continuați să citiți … “” https://thehealthcareblog.com/blog/tag/susan-sheridan/200OK De Anne C. Beal, MD, Susan Sheridan Suzanne Schrandt Una dintre convingerile noastre principale la PCORI este că pacienții, clinicienii și alți îngrijitori de primă linie și alții din comunitatea medicală au potențialul de a deveni parteneri valoroși și reali în cercetarea rezultatelor centrată pe pacient (PCOR) pe care o susținem.

Practicăm ceea ce predicăm în cerințele pe care le impunem solicitanților pentru finanțarea noastră și în modul în care evaluăm propunerile lor. Așadar, suntem încântați să anunțăm astăzi cel mai recent exemplu al modului în care realizăm acest principiu – un nou program de finanțare numit PCORI Engagement Awards și prima oportunitate de finanțare în cadrul acestui program, Premiul Pipeline to Proposals. Ascultarea părților interesate Am primit ideea pentru programul Engagement Awards în octombrie anul trecut, în timpul primului nostru atelier de implicare a pacienților. Le-am cerut participanților la atelier să ofere informații despre modul în care putem servi și conecta mai bine cu pacienții și comunitățile interesate de a fi implicați în PCOR riguroase – adică cercetarea comparativă a eficacității clinice axată pe și ghidată de nevoile și preocupările pacienților. Răspunsul a fost o expresie clară și largă a pasiunii, expertizei și disponibilității în cadrul pacientului și al comunității de asistență medicală mai largă pentru a ne ajuta să urmăm această abordare a cercetării. Întrebarea a fost cum să o facem cel mai bine.

Din această discuție s-a născut programul nostru Engagement Awards, care este conceput pentru a stimula pasiunea și expertiza comunității prin oferirea de finanțări specifice zeci de grupuri de pacienți, furnizori și alte părți interesate din comunitatea medicală interesate să sprijine extinderea PCOR de înaltă calitate, util și implementarea rezultatelor sale.